Gyógyszert szed?

Kérdezze gyógyszerészét!

Blend-a-dent műfogsorrögzítő krém

Blend-a-dent műfogsorrögzítő krém A műfogsor a már elvesztett fogak pótlásával javítja a megjelenést, valamint biztosítja a rágás és a beszéd zavartalanságát. A műfogsorviselés az ajak- és az arcizmoknak is támasztékul szolgál, ezáltal megakadályozza az arc fog- hiány miatti beesését, és visszaadja a harmonikus arcformát.

Szükséges-e a műfogsorrögzítő krém használata?

A rögzítőkrém használatának előnye, hogy növeli használójának biztonságérzetét mind pszichés, mind pedig fizikai értelemben.
  • A rögzítőkrém használata közben növeli a stabilitást és a rágóerőt, valamint védi a nyálkahártyát a protézis okozta mechanikai sérülésektől.
  • A krém ezenfelül megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását azáltal, hogy kitölti a műfogsor és az íny közötti hézagot.
  • Fontos tudni, hogy a krém elhasznált, rosszul illeszkedő protézisek rögzítésére és korrekciójára nem alkalmas.


Hogyan működik a Blend-a-Dent rögzítőkrém?

  • A krém anyaga a nyál természetes tapadóképességét növeli.
  • A rögzítőkrém erőteljesen fokozza a nyál viszkozitását, ezáltal stabilizálja a műfogsort.

Hogyan kell használni a rögzítőkrémet?

A rögzítőkrémet a protézisre kell felvinni (az alábbi ábrák szerint), majd a felvitel után a műfogsort a szokásos módon a szájba kell helyezni.

A krémet nem kell elkenni a műfogsoron, mert a rágónyomástól egyenletesen eloszlik a műfogsor belső felületén. Behelyezés után várjon néhány percet, és csak utána fogyasszon ételt és italt.
A ragasztás után műfogsorát bármikor könnyedén ki tudja majd venni. A ragasztó esetleges maradványait nedves fogkefével lehet eltávolítani.

Mitől különleges a BLEND-A DENT műfogsorrögzítő krém?

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy a Blend a-dent műfogsorrögzítő krém jelentősen megnöveli a harapás erősségét.
Műszeres klinikai vizsgálat alapján, melyben négyezernél is több műfogsorviselő vett részt, megállapították, hogy a Blend-a-dent műfogsorrögzítő alkalmazása a használók több, mint 70%-nál növeli a harapási erőt és a fogsor stabilitását.


Forrás: R-Dent